
NDUJA DI SPILINGA FRA SØR-ITALIA
Monteporo, drevet av lidenskap og lokale råvarer, er kjent for sin Nduja, en smaksrik calabresisk pølse som feirer kulinarisk tradisjon
TRADISJON OG INNOVASJON I CALABRESISK GASTRONOMI
Monteporo ble grunnlagt da Alessandro Pugliese, med sin erfaring i bransjen, bestemte seg for å starte virksomheten med å transformere og markedsføre meieriprodukter, ved kun å bruke råvarer fra bønder i Poro-området.
Senere, for å føre videre familiens tradisjon, opprettet sønnen Giuseppe selskapet «Salumificio Latteria Monteporo s.r.l.» i Spilinga. Med dedikasjon og uendelig lidenskap utvidet han det brede utvalget av ferske og modnede kjøttpålegg og oster, og etablerte seg i markedet som en bedrift som legger vekt på kvalitet, typisk for regionen, og for bruk av lokale og ekte råvarer, bearbeidet i selskapets laboratorium som bruker 100% fornybare energikilder.
Blant de mest smakfulle typiske produktene, er den mest representative ‘Nduja, en pølse produsert på Monte Poro-platået, nå et ikon for calabresisk gastronomi. Produksjonen av Nduja fra Salumificio Latteria Monteporo er resultatet av en omhyggelig søken etter de mest nøye bonde-tradisjonene, hvor alle detaljer er personlig håndtert av eieren: fra utvalget av kontrollerte kjøttstykker, til bruk av de mest passende ingrediensene og til modningen av produktet, samtidig som man nøye overholder hygieniske standarder for å garantere et naturlig, ekte og unikt produkt i sin intense smak.
Hos oss kan du finne Monteporos ‘Nduja di Spilinga, et produkt som ikke bare tilbyr en smak av det ekte Sør-Italia, men også representerer de verdier og den kvaliteten Monteporo står for. Denne ‘ndujaen er ikke bare en delikatesse for kjennere, men også et uttrykk for den rike kulinariske arven Monteporo bærer med seg.