
UTFORSK EKTE IBÉRICO-SKINKER AV HØYESTE KVALITET
Beher, en fremtredende produsent av Ibérico-skinker, representerer det ypperste innen autentisk smak og spansk tradisjon. De nøye utvalgte Ibérico-grisene, oppfostret på idylliske spanske beitemarker, danner grunnlaget for deres utsøkte delikatesser. Ved å forene håndverkstradisjoner og lidenskap for Ibérico-kjøtt, har Beher skapt et sortiment av gourmetprodukter som speiler Spanias rike kulinariske arv. Utforsk Beher og opplev en verden av enestående aroma, tekstur og smak.
100% IBERISK EIKENSKINKE
BEHER skinker er lange, stiliserte stykker med ekstremt fine bein, typiske kjennetegn på renheten til den 100 % iberiske rasen. De har det nøyaktige forholdet mellom fett og bacon. De skiller seg ut for sin attraktive kirsebærrøde farge, glansen og mykheten til fettet og sin rettferdige infiltrasjon. Aromaen er intens, den er veldig saftig, dens tekstur er myk og den umiskjennelige og intense smaken henger igjen i munnen.
EN ARV I FIRE GENERASJONER DEDIKERT TIL EKSEPSJONELL IBERISK KVALITET
Behers’ begynnelsen går tilbake til tidlig på 1930-tallet da Bernardo Hernández Blázquez, grunnlegger av BEHER, begynte å markedsføre de første iberiske produktene han laget for hånd. På 1970-tallet tok Bernardo Hernández García, sønn av grunnleggeren, over, som fikk BEHER til å vokse eksponentielt og internasjonaliserte merkevaren takket være den første eksporten. Det er på dette tidspunktet avl av 100 % innfødte iberiske griser ble innlemmet i selskapet, hvor den genetiske seleksjonen implementert fra begynnelsen har vist seg å være nøkkelen til å oppnå den nåværende fortreffeligheten til produktene våre.
Ved århundreskiftet og ankomsten av tredje generasjon med Bernardo og Jorge Hernández Tinoco ved roret, er BEHER nå et konsolidert og anerkjent selskap over hele verden som kontrollerer hele produksjonsprosessen, fra svineavl, til prosessering og herding og slutter med forbedring og salg av våre iberiske produkter takket være et stort distribusjonsnettverk og deres butikker og restauranter spredt mellom Spania og Portugal.
I dag begynner fjerde generasjon å være til stede, og hos BEHER fortsetter de å trofast satse på kvaliteten og ektheten til alle produktene.
NÆRING AV HØYESTE KVALITET
Det er to hovedfaktorer som gjør at BEHER oppnår stor homogenitet i smaken i alle skinkene: rase og diett. Derfor er alle grisene de oppdretter på gårdene deres av 100 % iberisk rase, hvis genetiske renhet er valgt og tatt vare på for å oppnå en standardisert dyreprototype som sikrer en jevn linje både i morfologi og kjøttkvaliteter.
Når det gjelder fôring, er nøkkelen bruk av selvlaget fôr som lar BEHER kontrollere at alle dyrene våre alltid fôres på samme måte.