La Torre, beliggende i hjertet av Langhirano rett utenfor Parma, har spesialisert seg på produksjon av Prosciutto di Parma DOP i over 60 år. Med en streng tilnærming til kvalitet og tradisjon, etterfølger La Torre de nøye regulerte kravene fastsatt av det offisielle konsortiet for produksjon av Parmaskinke. Vår skinke gjennomgår en nøye modningsprosess på minimum 15 måneder, noe som sikrer en enestående kvalitet og smak som speiler den rike arven og tradisjonen til regionen. Denne prosessen fremhever skinkens delikate, men rike smaksprofil, og sikrer en uovertruffen kvalitet som gjør den til en favoritt blant kjennere.
Prosciutto di Parma La Torre u/ ben 7 kg
Denne nydelige skinken er utsøkt. Når denne fine skinken skjæres så tynnt som papir, smelter den bokstavelig talt i munnen din. Den er modnet i minimum 15 måneder i Langhirano-området som ligger i Parma, Italia. Et must å prøve.
Ingen konserveringsmidler, ingen tilsetningsstoffer. Bare salt.
Uten bein og vakuumforseglet.
Produktnummer: 92
Kategorier: Charcuterie, Lufttørket skinke, Salumificio La Torre
Stikkord: 1. Gris, 2. Kjølevare, 4. Italia
per kg
Produktnummer: 92
Beskrivelse
Fakta
Fakta
Nettovekt | 7 kg |
---|---|
Produktnr | 92 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser og allergener
Ingredienser og allergener
Ingredienser | Svinekjøtt, salt. |
---|---|
Allergener | Nei |
Næringsinnhold
Næringsinnhold
Næringsstoff | Mengde (per 100 g) |
---|---|
Energi | 858 kJ / 207 kCal |
Fett | 9.5 g |
Protein | 22.75 g |
Salt | 1.6 g |
Relaterte produkter
-
Cassiatore Montorsi 150g
per stk -
Salchichón Tierras Altas 200g
per stk -
Mini chorizo 500g
per stk -
Coppa Emiliana 1/2
per kg -
Mini saucisse Parmesan 500g
per stk -
Chorizo cular Picante 1,9kg
per kg -
Chorizo Fresco 440g
per kg