Reis gjennom hjertet av Lanquín-dalen, i Guatemala med La Laguna Plantation Milk Chocolate Bar, som inneholder 47 % kakao. Denne kreasjonen inviterer deg til å utforske cappuccino, varm sjokolade, hasselnøtt, toast, smøraktig karamell og intense kakaosmaksnoter. For å sikre at bønnene slipper all finessen til aromaene, lagres de i seks dager i trekasser før de stekes i Frankrike. Ved å trekke på sin perfekte mestring av en toppmoderne stekeprosess, forestilte CLUIZEL Manufacture denne sjokoladen som blander søtheten til melk med de unike smakene til La Laguna Plantation-bønner.
70g La Laguna Lait 47%
Toppnoter av cappuccino og varm sjokolade… Vik for de rundere hjertenotene av hasselnøtter og toast… Butterscotch stikker gjennom denne sødmen, og kunngjør bunnnotene. Finishen danner en subtil mintebukett av kakao.
per stk
Produktnummer: MC12112
Beskrivelse
Fakta
Fakta
Nettovekt | 70g |
---|---|
Produktnr | MC12112 |
Oppbevaring | Ideelt mellom 16 and 18°C i et tørt rom. |
Dimensjoner | 16 x 8 cm |
Ingredienser og allergener
Ingredienser og allergener
Ingredienser | Helmelkspulver, kakao, kakaosmør, sukker, Bourbon vaniljestenger |
---|---|
Allergener | Kan inneholde spor av: nøtter, gluten |
Næringsinnhold
Næringsinnhold
Næringsstoff | Mengde (per 100 g) |
---|---|
Energi | 2 482.52 kJ / 593.9 kCal |
Fett | 44.19 g |
Hvorav mettede fettsyrer | 27.39 g |
Karbohydrater | 36.14 g |
Hvorav sukkerarter | 34.52 g |
Protein | 10.37 g |
Salt | 0.29 g |
Relaterte produkter
-
70g Mangaro Noir 71%
per stk -
70g Mangaro lait 50%
per stk -
70g Riachuelo Noir 70%
per stk -
100g Caramel & Beurre sale 45%
per stk