
SMAKEN AV SØRVEST-FRANKRIKE
Vårt nøye utvalgte sortiment inkluderer Confit de Canard, en tradisjonell andelårskonfit kokt til perfeksjon, Foie Gras Guerande, en raffinert foie gras forsterket med det anerkjente Guerande-saltet, og Rilettes Canard Guerande, en rustikk, smakfull andepaté laget med samme høykvalitetssalt.
FOIE GRAS GUERANDE
Foie Gras er en luksuriøs delikatesse, laget av leveren til en and eller gås som er blitt spesialfôret. Guerande-varianten refererer til bruk av Guerande-salt, kjent for sin finhet og mineralrikhet. Foie Gras er kjent for sin rike, smøraktige tekstur og delikate smak. Den serveres ofte som en forrett, på toast eller med søt-syrlige tilbehør som syltetøy.
RILETTES CANARD GUÉRANDE
Rilettes de Canard er en type rustikk paté laget av langsomt kokt andekjøtt som deretter rives og blandes med fett til det blir en spredbar pasta. Guerande-versjonen indikerer igjen bruk av det høykvalitets Guerande-saltet. Dette produktet er kjent for sin rike, smakfulle profil og kan nytes på crusty brød eller som del av en charcuterie-tallerken.
CONFIT DE CANARD (4 CUISSE)
Dette er en tradisjonell fransk rett der andelår (cuisse) er konservert. I «confit» metoden blir lårene saltet og deretter langsomt kokt i eget fett. Resultatet er utrolig mørt kjøtt med en rik og dypt smakfull karakter. Confit de Canard er ofte servert med poteter og grønnsaker, og er anerkjent for sin delikate tekstur og smak.
RELATERTE PRODUKTER
-
Comtesse du Barry
Bloc de Foie Gras Canard 210g
-
-
Comtesse du Barry
Bloc de Foie Gras d´oie 210g
-
Comtesse du Barry
Block de Foie Gras Canard 100g
-
-
-
Comtesse du Barry
Bloc de Foie Gras Canard 130g
-