Patéer & Terriner
Viser alle 14 resultater
-
Foie Gras m/ Guerande salt 110g
Foie Gras med Guérande-salt fra Maistres Occitans er en luksuriøs andefoie gras krydret med delikat Guérande-salt. Perfekt som aperitiff på toast.
-
Bloc de Foie Gras Canard 130g
Smakstips: Plasser blokken av ande foie gras i kjøleskapet dagen før smaking. Pass på å ta den ut kun 15 minutter før smakingen. Skjær eller smør den i siste øyeblikk, ettersom produktet er fri for farge- og konserveringsstoffer og vil brune overfladisk i kontakt med luft, men uten å endre smaken.
Anbefalt mengde per person: 35/50 g
Server med oppfriskede frukter, tørket eller røkt andebryst for å lage små aperitif tapas.
-
Bloc de Foie Gras d´oie 65g
per stkBloc de Foie Gras d’oie 65g fra Comtesse du Barry har en myk og kremet tekstur, perfekt for toast. Milde aromaer og satinert kjøtt, tilberedt med salt og pepper fra gjess i Sørvest-Frankrike. Ideell som aperitiff eller forrett.
Oppbevaring
Plasser foie gras d’oie i kjøleskapet dagen før servering. Ta den ut kun 15 minutter før servering. Skjær eller smør på toast rett før servering for å unngå at overflaten blir grå av luftkontakt, noe som ikke påvirker smaken.Serveringstips
Perfekt til små biter som aperitiff eller forrett. Server med Saint Croix du Mont. -
Bloc de Foie Gras d´oie 100g
per stkBloc de Foie Gras d’oie 100g fra Comtesse du Barry har en myk og kremet tekstur, perfekt for toast. Milde aromaer og satinert kjøtt, tilberedt med salt og pepper fra gjess i Sørvest-Frankrike. Ideell som aperitiff eller forrett.
Oppbevaring
Plasser foie gras d’oie i kjøleskapet dagen før servering. Ta den ut kun 15 minutter før servering. Skjær eller smør på toast rett før servering for å unngå at overflaten blir grå av luftkontakt, noe som ikke påvirker smaken.Serveringstips
Perfekt til små biter som aperitiff eller forrett. Server med Saint Croix du Mont. -
Bloc de Foie Gras d´oie 210g
Gåselever 210 gram.
-
Bloc de Foie Gras d´oie 130g
Gåselever 130 gram.
-
Bloc de Foie Gras Canard 65g
Smakstips: Plasser blokken av ande foie gras i kjøleskapet dagen før smaking. Pass på å ta den ut kun 15 minutter før smakingen. Skjær eller smør den i siste øyeblikk, ettersom produktet er fri for farge- og konserveringsstoffer og vil brune overfladisk i kontakt med luft, men uten å endre smaken.
Anbefalt mengde per person: 35/50 g
Server med oppfriskede frukter, tørket eller røkt andebryst for å lage små aperitif tapas.
-
Bloc de Foie Gras Canard 210g
Smakstips: Plasser blokken av ande foie gras i kjøleskapet dagen før smaking. Pass på å ta den ut kun 15 minutter før smakingen. Skjær eller smør den i siste øyeblikk, ettersom produktet er fri for farge- og konserveringsstoffer og vil brune overfladisk i kontakt med luft, men uten å endre smaken.
Anbefalt mengde per person: 35/50 g
Server med oppfriskede frukter, tørket eller røkt andebryst for å lage små aperitif tapas.
-
Block de Foie Gras Canard 100g
Smakstips: Plasser blokken av ande foie gras i kjøleskapet dagen før smaking. Pass på å ta den ut kun 15 minutter før smakingen. Skjær eller smør den i siste øyeblikk, ettersom produktet er fri for farge- og konserveringsstoffer og vil brune overfladisk i kontakt med luft, men uten å endre smaken.
Anbefalt mengde per person: 35/50 g
Server med oppfriskede frukter, tørket eller røkt andebryst for å lage små aperitif tapas.
-
Assrt. Paté (7*70g) gavepakning
per stkEn veldig liten pris for en oppdagelse av våre berømte terriner som vil glede smaksløkene til de aller fleste.
-
Landpaté med hasselnøtter 140g
per stkLandpaté med hasselnøtter 140g fra Comtesse du Barry. En smakfull terrine laget med svinekjøtt og hasselnøtter, perfekt servert på landbrød eller valnøttbrød med et glass rødvin.
-
Andeterine med appelsin 140g
per stkTil buffeen din, serves den kald med en salat av grønne asparges krydret med lett krem, appelsinjuice og drysset med hakket gressløk.
Næringsinnhold per 100 g:
- Energi (kJ/kcal): 1050/253
- Totalt fett (g): 20
- Mettet fett (g): 7.9
- Karbohydrater (g): 2.5
- Sukkerarter (g): 0.2
- Proteiner (g): 15
- Salt (g): 1.1
-
Andelever paté med grønn pepper 140g
per stkEn deilig paté som kombinerer den gode smaken av and med en subtil duft av eksotisme. Perfekt med tilbehør, på landbrød eller toast. Kan også nytes med rødvin eller rosévin.
-
Kyllinglever paté med Madeira 140g
per stkEn delikat paté laget av kyllinglever og smaksatt med Banyuls-vin. Perfekt som aperitiff på toast eller som forrett med en sesongens salat. Kombineres godt med tørr hvitvin eller rød Syrah.