Comtesse du Barry
Viser alle 15 resultater
-
Bloc de Foie Gras Canard 130g
Smakstips: Plasser blokken av ande foie gras i kjøleskapet dagen før smaking. Pass på å ta den ut kun 15 minutter før smakingen. Skjær eller smør den i siste øyeblikk, ettersom produktet er fri for farge- og konserveringsstoffer og vil brune overfladisk i kontakt med luft, men uten å endre smaken.
Anbefalt mengde per person: 35/50 g
Server med oppfriskede frukter, tørket eller røkt andebryst for å lage små aperitif tapas.
-
Bloc de Foie Gras d´oie 65g
per stkBloc de Foie Gras d’oie 65g fra Comtesse du Barry har en myk og kremet tekstur, perfekt for toast. Milde aromaer og satinert kjøtt, tilberedt med salt og pepper fra gjess i Sørvest-Frankrike. Ideell som aperitiff eller forrett.
Oppbevaring
Plasser foie gras d’oie i kjøleskapet dagen før servering. Ta den ut kun 15 minutter før servering. Skjær eller smør på toast rett før servering for å unngå at overflaten blir grå av luftkontakt, noe som ikke påvirker smaken.Serveringstips
Perfekt til små biter som aperitiff eller forrett. Server med Saint Croix du Mont. -
Bloc de Foie Gras d´oie 100g
per stkBloc de Foie Gras d’oie 100g fra Comtesse du Barry har en myk og kremet tekstur, perfekt for toast. Milde aromaer og satinert kjøtt, tilberedt med salt og pepper fra gjess i Sørvest-Frankrike. Ideell som aperitiff eller forrett.
Oppbevaring
Plasser foie gras d’oie i kjøleskapet dagen før servering. Ta den ut kun 15 minutter før servering. Skjær eller smør på toast rett før servering for å unngå at overflaten blir grå av luftkontakt, noe som ikke påvirker smaken.Serveringstips
Perfekt til små biter som aperitiff eller forrett. Server med Saint Croix du Mont. -
Bloc de Foie Gras d´oie 210g
Gåselever 210 gram.
-
Bloc de Foie Gras d´oie 130g
Gåselever 130 gram.
-
Bloc de Foie Gras Canard 65g
Smakstips: Plasser blokken av ande foie gras i kjøleskapet dagen før smaking. Pass på å ta den ut kun 15 minutter før smakingen. Skjær eller smør den i siste øyeblikk, ettersom produktet er fri for farge- og konserveringsstoffer og vil brune overfladisk i kontakt med luft, men uten å endre smaken.
Anbefalt mengde per person: 35/50 g
Server med oppfriskede frukter, tørket eller røkt andebryst for å lage små aperitif tapas.
-
Bloc de Foie Gras Canard 210g
Smakstips: Plasser blokken av ande foie gras i kjøleskapet dagen før smaking. Pass på å ta den ut kun 15 minutter før smakingen. Skjær eller smør den i siste øyeblikk, ettersom produktet er fri for farge- og konserveringsstoffer og vil brune overfladisk i kontakt med luft, men uten å endre smaken.
Anbefalt mengde per person: 35/50 g
Server med oppfriskede frukter, tørket eller røkt andebryst for å lage små aperitif tapas.
-
Block de Foie Gras Canard 100g
Smakstips: Plasser blokken av ande foie gras i kjøleskapet dagen før smaking. Pass på å ta den ut kun 15 minutter før smakingen. Skjær eller smør den i siste øyeblikk, ettersom produktet er fri for farge- og konserveringsstoffer og vil brune overfladisk i kontakt med luft, men uten å endre smaken.
Anbefalt mengde per person: 35/50 g
Server med oppfriskede frukter, tørket eller røkt andebryst for å lage små aperitif tapas.
-
Assrt. Paté (7*70g) gavepakning
per stkEn veldig liten pris for en oppdagelse av våre berømte terriner som vil glede smaksløkene til de aller fleste.
-
Påske-Egg Comtesse du Barry
Comtesse du Barry presenterer ‘L’Oeuf Gourmand’, et utsøkt porselensegg fylt med 14 små sjokoladeegg, inspirert av tradisjonen med å gi bort dekorerte egg til påske. Dette unike egg tilbyr en perfekt blanding av nytelse og eleganse, med syv melkesjokoladeegg med pralinéfyll og syv mørke sjokoladeegg med gianduja, og kan gjenbrukes som et dekorativt oppbevaringsobjekt etter at sjokoladen er spist. Utgave 2024.
-
Andeconfit av andelår 650g
per stkEn smakfull oppskrift laget av frittgående kyllinglår, konfiterte i andefett med hvitløk og en bukett garni.
Serveringstips: Server med rødvin som Bordeaux Pessac eller rosé. For en komplett meny, tilby en salat av ande-krås til forrett og crêpes Suzette til dessert.
-
Landpaté med hasselnøtter 140g
per stkLandpaté med hasselnøtter 140g fra Comtesse du Barry. En smakfull terrine laget med svinekjøtt og hasselnøtter, perfekt servert på landbrød eller valnøttbrød med et glass rødvin.
-
Andeterine med appelsin 140g
per stkTil buffeen din, serves den kald med en salat av grønne asparges krydret med lett krem, appelsinjuice og drysset med hakket gressløk.
Næringsinnhold per 100 g:
- Energi (kJ/kcal): 1050/253
- Totalt fett (g): 20
- Mettet fett (g): 7.9
- Karbohydrater (g): 2.5
- Sukkerarter (g): 0.2
- Proteiner (g): 15
- Salt (g): 1.1
-
Andelever paté med grønn pepper 140g
per stkEn deilig paté som kombinerer den gode smaken av and med en subtil duft av eksotisme. Perfekt med tilbehør, på landbrød eller toast. Kan også nytes med rødvin eller rosévin.
-
Kyllinglever paté med Madeira 140g
per stkEn delikat paté laget av kyllinglever og smaksatt med Banyuls-vin. Perfekt som aperitiff på toast eller som forrett med en sesongens salat. Kombineres godt med tørr hvitvin eller rød Syrah.